OPEN GYM

Open Gym = När Studion och gymdelen är öppen

Boka in dig på träning i gymdelen när det passar dig. Även om gymmet är obenammat är du som medlem välkommen att träna. Du ser vilka tider som finns tillgängliga i schemat ovan. Vänligen respekera tiderna då de bl.a är anpassade till våra yogaklasser. 

YOGA & PILATES

Pilates

Pilates är en kombination av styrke-, stabilitets-, rörlighets- och balansträning. Det är en fantastisk träningsform som ger dig en mix av styrka och smidighet. Precis det kroppen behöver. Väldigt mycket fokus på bålen.

Yin Yoga

En återhämtande yoga som handlar om att släppa taget för att stilla kropp och själ. En motvikt till andra yang-baserade, fysiskt krävande yogaformer. I yinyoga sitter eller ligger deltagarna i passiva positioner i 3-5 minuter med en mjuk stretch. Yinyogan arbetar med kroppens bindväv snarare än muskler. Fokus ligger på höfter och ländrygg som är rika på bindväv och som lagrar både fysiska och mentala spänningar. Samtidigt som kroppen slappnar av praktiseras medveten närvaro med alla sinnen.

Lunchyoga - Globalyoga

En klass där alla kan vara med oavsett vana. Enkla och sköna flöden för att ge tillbaka till kroppen.

Ashtanga Yoga

En Dynamisk form av hathayoga som är uppbyggt i ett specifikt flöde med solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner där man rör sig i takt med andningen. Ashtangayoga bygger upp styrka, balans och smidighet och lugnar sinnet.

Fredags Boost

Soma Move + Yin = Kärlek! Och en riktig fredagsfeeling. Mirja och Eleonor bjuder på en skön avslutning på veckan med 45 min soma som glider över i en lugn återhämtande yin.

Core

Passet där vi fokuserar på kärnan i kroppen. Enkla men utmanande övningar med fokus på corestyrka och rörlighet.

Mobilitet

Flexibilitet + Styrka = Mobilitet

Mobilitet handlar om graden av kontrollerad rörlighet som involverar både muskler och leder. När du arbetar med mobilitet är målet hela tiden att bli starkare i hela rörelsen, speciellt i det nya rörelseomfånget. Det innebär också att du vänjer ditt nervsystem vid att hantera dessa positioner – vilket också möjliggör för dig att öka din prestation men även förebygga skador och förslitningar i kroppen.


STYRKA & KONDITION

Soma Move

Denna träningsform ger dig all träning du behöver såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination samtidigt.Vi jobbar med kroppen som en enhet och vi strävar efter att mjuka upp och skapa en förlängning. Kropp och sinne flyter samman med andningen och närvaro. SOMA MOVE är en holistisk rörelseform som bygger på att göra effektiva, flödande rörelser för en naturlig vältränad kropp. Vi eftersträvar att följa det naturliga i en rörelse. Det är en gruppträningsform då vi gärna tränar i mindre grupper, samtidigt som varje rörelse görs helt individuellt i egen rytm, egen kraft och eget fokus med hjälp av ledarens instruktioner. Därför passar den alla, nybörjare som de som tränar mycket. Denna klass är atletisk, svettig och fysiskt ansträngande samtidigt som vi vill skapa en mjukhet och ett rytmiskt flöde.

Gym 45

Häng med in i gymmet med en av våra PT’s och kör ett styrkepass! 45 min varierande träning, där vi får in både styrka och flås men även mobilitet. 

Soma Move Styrka

En somaklass med inslag av styrkeövningar.

Cirkel

Ett cirkelfyspass där vi tränar stationsbaserad kondition och styrketräning. Instruktören bygger upp sitt egna pass i en underbar blandning mellan kondition och Styrke. Vikter och konditionsmaskiner kan komma att användas i dessa pass.

Styrka

I denna klass jobbar vi med att utmana musklerna både med fria vikter och kroppsvikt. Här får du tekniktips för att göra övningen rätt och att rätt muskler får utmanas.

Tabata

Ett kort intensivt konditionsbaserat pass. Vi jobbar intensivt med olika upplägg.