Personlig Träning

Personlig träning är precis som du vill att den ska vara. Energifylld, stärkande och mätbar. Vi anpassar oss efter ditt behov och livssituation. Läs mer om våra personliga tränare nedan. Du behöver inte vara medlem för att boka PT-träning hos oss.

Fia Mineur

- Boost By Fia

Fia är en person som hellre säger ja än nej. Är positiv i grunden och anser att man måste prova allt minst en gång. Hon tror starkt på en hållbar livsstil och att vägen dit ska vara enkel. Hon drivs av att utveckla andra att våga ta steget till nästa nivå, och hur.


Anlitar du Fia som tränare, oavsett om det är till dig personligen, i grupp eller till ditt företag så kommer du bli utmanad, utvecklas och ha roligt. Hennes upplägg passar alla oavsett träningsvana.


Utbilningar: Lic. personlig tränare, Lic. träningsinstruktör, Yogalärare, Lic. löpcoach och Dipl. kostrådgivare


Be your best self. Always.

PT SOLO
Passar dig som vill ha fullt fokus på dig och dina mål!


Under 55 minuter coachar och utmanar jag dig och peppar dig att ta din träning till en ny nivå. Du följer det individuella träningsprogram som vi tillsammans lagt för att du ska nå dina mål och en hållbar livsstil.


Vid första tillfället träffas vi och går igenom dina mål, gör en kroppsanalys och rörelsetest.


Pris:

1 tillfälle 1 050 kr inkl moms

5 tillfällen 4 975 kr inkl moms

10 tillfällen 9 500 kr inkl moms

20 tillfällen 17 900 kr inkl moms

PT DUO

Träna tillsammans med en vän eller kollega


PT Duo innebär att du tränar tillsammans med en annan person och mig. Träningen är skräddarsydd utifrån era egna mål. Att dela på en PT skapar perfekta förutsättningar för att öka träningsglädjen och stärka motivationen. Varje träningstillfälle är 55 minuter.


Pris:

1 tillfälle 1 795 kr inkl moms

10 tillfällen 16 915 kr inkl moms

20 tillfällen 32 140 kr inkl moms

För medlemmar:


Behöver du bli utmanad, våga ta ytterligare ett steg och flytta din träningsnivån ytterligare?


Är du medlem och har tecknat dig på 12 månaders medlemskap får du 10 % rabatt på din personliga träning när du bokar med Fia. 


PT Small Group


Vill ni träna ett mindre gäng passar detta perfekt för er. Boka in ett eller flera tillfällen och utvecklas och njut av träning tillsammans. 


Pris:

Kontakta för offert

Mimmi Nilsson

Mimmi är licensierad personlig tränare, utbildad gruppträningsinstruktör och yogainstruktör, triatlet och en person som älskar rörelse!


Filosofin Mimmi arbetar med är att skapa enkla vanor som kontinuerligt utförs. Träningen anpassas för att bemöta dina behov så att du känner att träningen du genomför skapar en enklare vardag för dig. Mimmi blandar styrka och rörlighet i kombination med konditionsträning vilket är en mix som gör dig vardagsstark. 


Mimmi har hjälpt många till att bli vardagsstarka, återhämta sig från skador och förberedda sig för lopp/tävling. Arbetat med fotbollslag att bli starkare fotbollsspelare och reducera skador. Tränat kvinnor som är gravida och post gravida.

Vill du träna med Mimmi? Maila henne!
ptmimmi@gmail.com