STUDIONS TEAM

Fia Mineur

-Grundare och ägare av Studio Boost

Eleonor Dalhäll

-Gruppträning

Älskar livet och full fart. Spenderar de flesta av de lediga timmarna ute i naturen springandes, med MTB eller varför inte en kajak. Älskar äventyr och ser inga begänsnigar till något. 
På studion instruerar hon Soma Move.

Katti Wall Stenberg

-Ashtangayoga

Katti är egen företagare och arbetar både som IT- och managementkonsult och som yogainstruktör.

Katti undervisar klassisk Ashtangayoga där varje elev deltar efter sina förutsättningar.  Både nybörjare och erfarna yogautövare uppskattar hennes entusiasmerande sätt att undervisa och hur hon förmedlar sin kunskap och erfarenhet så att alla kan utvecklas i sin egen takt.

 

”Yogan ger mig fysisk och mental styrka och påminner mig hela tiden om att allt är möjligt om man är beredd att arbeta på djupet för att nå sina mål”

Ida Duque

- Yogalärare

Yogan har alltid varit en plats där jag kunnat möta mig själv, vart jag än är. Yogan ger mig frihet att möta alla känslor inom mig och ära allt som är jag, och likaså du. Vare sig det är lugnare yinklasser eller mer dynamiska Ashtanga- och Rocket vinyasaklasser älskar jag att skapa utrymme för att göra de tillgänglig och inkluderande för varje enskild individ. Vi sätter prestationen åt sidan och utforskar på ett tillåtande och lekfullt sätt. Mina yogalärarutbildningar ligger således inom tre olika inriktningar i yogan; Ashtanga vinyasa yoga, Rocket vinyasa yoga och Yin yoga. Utöver mitt magiska arbete att få sprida min kärlek för yogan arbetar jag inom akutsjukvården. Är i grunden utbildad sjuksköterska och arbetar som detta inom kirurgisk akutsjukvård i kombination med ett uppdrag som biträdande vårdenhetschef. Jag känner mig så rik att vara en del av dessa två världar professionellt som har så mycket att ge varandra. Där konklusionen av de båda bidrar till möjligheten att möta varje individ utifrån ett holistiskt synsätt. Ser med värme fram emot att möta var och en av på mattan.

Kristina Iritz Hedberg

-Gruppträning


Mirja Blomqvist

-Yinyoga

Jag mötte yogan för första gången för drygt 20 år sedan, men började yoga ordentligt för 16 år sen då jag väntade mitt fjärde barn. Gravidyoga, mamma/babyyoga, Ashtanga, hathayoga har stått på min personliga praktisering tills jag 2015 utbildade mig till yogalärare i Global Yoga. Efter det vidareutbildade jag mig i barn- och tonårsyoga, yinyoga, restorative, gravid- och mamma/baby-yoga. Idag jobbar jag heltid som yogalärare på olika ställen i Stockholms norrort. Fritiden tillbringar jag helst i min trädgård där jag odlar både grönsaker och blommor, helst tillsammans med min sambo och mina barn. På min yoga får du både fysiska och mentala utmaningar, där vi knyter ihop kropp, sinne och själ, för att du ska hitta ditt inre ljus

Josefin Pauli

-Gruppträning

Josefin kombinerar arbete inom träning med konsultande inom HR. Hon är licensierad PT via Safe Education och beteendevetare från Stockholms Universitet. Träning i olika former har varit en viktig del av min vardag sedan tidig ålder och min nyfikenhet och lust till nya erfarenheter har fått mig att testa många olika träningsformer; Bollsporter, gruppträning, fighting fitness, dans, yoga, längdskidor, löpning, styrkelyft… Ja, listan kan göras lång. Den gemensamma nämnaren för alla aktiviteterna är den positiva effekten som de har haft på både min kropp och knopp. Starkare, piggare och gladare helt enkelt. Grunden i mitt tankesätt kring träning är helhet och hållbarhet med utgångspunkt i varje individ. Precis som inom många andra områden i livet så tänker jag att det finns något för var och en av oss. 

Mimmi Nilsson

- Personlig Tränare

Mimmi Nilsson har arbetat med träning hela mitt arbetsliv. Hon är licensierad personlig tränare, utbildad gruppträningsinstruktör och yogainstruktör, triatlet och en person som älskar rörelse!


Filosofin Mimmi arbetar med är att skapa enkla vanor som kontinuerligt utförs. Genom att hålla det enkelt så kan vanan kännas trygg och rolig, vilket gör att den bibehålls! Livet ger ändå så mycket att balansera och därför bör träning och hälsa hållas enkelt. Krångla inte till det!


Vardagsstark är ett begrepp hon grundat där styrka, rörlighet och kondition jobbas för att bygga oss starka för vår egen vardag. Träningen anpassas för att bemöta dina behov så att du känner att träningen du genomför skapar en enklare vardag för dig.


Mimmi har hjälpt många till att bli vardagsstarka, återhämta sig från skador och förberedda sig för lopp/tävling. Arbetat med fotbollslag att bli starkare fotbollsspelare och reducera skador. Tränat kvinnor som är gravida och post gravida.